Hem
Klubbinfo
Evenemang
Tränaren
Bankarta
Tävlingar
Kalender
Gästbok
Galleri
Länkar
     
 


Lördagen den 8/5 2004 inbjuder Oddjobs Frisbee Falköping till

Berget open

på Mössebergs frisbeegolfbana.

41 st spelare slöt upp på Mösseberg för att känna på banan denna morgon. Det var ett starkt startfält med spelare från t.ex. Stockholm, Kalmar och Västervik. Det var rätt så blåsigt mellan varven så de toppresultat som vi hade sett fram mot uteblev, det blev däremot några spektakulära kast när vinden tog tag i discen.
Anders Swärd från WIFT tog kommandot efter den första rundan och det släppte han aldrig. Efter särspel om den sista finalplatsen, 4 st med samma resultat, tog Kristian Bengtsson från FK 360 den efter en stark putt på hål ett där visade han att får man räkna med honom under sommaren. Kristian var också den som gick bäst i finalen då han plockade två placeringar och slutade på en tredje plats. Även andraplatsen tog 360 tillvara på genom förra årets segrare Andreas Dackander.
CTP-tävlingen vanns av Mats Strömgren från Brunna, för den bedriften belönades han av en Whiskeyost från Falbygdens Ost, han parkerade på hål 6/15, vi använde oss av samma korg med två olika tee.

Vi hoppas att kunna erbjuda en ännu bättre tävling nästa gång, då med fler korgar (större startfält) samt ännu mer varierande hål.

Tävlingsledningen Oddjobs Frisbee Falköping

Resultat -->
Hålstatistik -->

Vi tackar sponsorerna för denna tävling
HELA samt Falbygdens ost